• <b id="ee5kq"></b>
 • <object id="ee5kq"></object>
 • <label id="ee5kq"><th id="ee5kq"></th></label>
  1. <tt id="ee5kq"></tt>
  2. <label id="ee5kq"></label>

   Meerwaarde creëren

   Wat we bij White Light doen, moet áf zijn. Met dat doel hebben wij een reeks diensten uitgebouwd die uw opdracht met de grootste zorg omringen. De belangrijkste plus is echter de service en betrokkenheid die iedereen in onze organisatie levert. Wij plooien ons dubbel om u zo snel mogelijk een gepaste oplossing aan te bieden.
    
   Kortom, we willen u gelukkig maken!
    

   White Light Plus, een service waar u op kan bouwen

   CONCEPT:

   Ons team bestaat uit strategen, ontwerpers, planners, projectopvolgers, productiespecialisten en montageploegen die uw opdracht perfect begeleiden, van idee tot montage.

   VORMGEVING:

   In de breedste zin van het woord. Wij luisteren, ontwerpen en bouwen visuele ervaringen voor retail, events, musea, interieurs en beurzen. Met behulp van alle actuele technieken.

   PRINTING:
   Wij printen alle beeld- en tekstbestanden op alle mogelijke dragers van 10 cm breed tot 5 m, van 1 m2 tot 500 m2. Met XL printing ziet u het pas écht groot.

   AFWERKING:

   Door de afwerking in ons atelier krijgt uw visuele communicatie en/of presentatie een belangrijke toegevoegde waarde.

   LOGISTIEK:

   De logistieke cel zorgt ervoor dat de goederen intern tijdig op de juiste plaats zijn en garandeert een snelle en betrouwbare levering.

   TRANSPORT:

   Onze flexibiliteit en snelheid ervaart u ook in het transport van de goederen naar uw locatie. Ofwel met eigen transport, ofwel via koerier- en sneldiensten.

   MONTAGE:

   Onze montageteams werken erg nauwgezet en kwaliteitsbewust. Zij verzorgen een snelle en vlekkeloze plaatsing en montage van de goederen ter plaatse. Zonder kopzorgen.
    
   蜜芽tv 国产亚洲