• <b id="ee5kq"></b>
 • <object id="ee5kq"></object>
 • <label id="ee5kq"><th id="ee5kq"></th></label>
  1. <tt id="ee5kq"></tt>
  2. <label id="ee5kq"></label>

   Go Green

   Onderneem duurzaam dankzij ecologische grootformaatprints

   Onze innovatieve groene printtechnologie spaart het milieu in de productieomgeving én in de toepassingen bij u. Zo verkleinen wij onze ecologische voetafdruk en helpen wij u om als bedrijf duurzaam te ondernemen.

   Go Green with us!

   Go Green


   Onze nieuwste grootformaatprinter – een HP Scitex LX850 – werkt met watergebaseerde latexinkten. Wat betekent dat? Geurvrije inkt, geen gezondheidsmaatregelen nodig en dit in een gezonde productieomgeving. Geurloze prints maken de omgeving aangenaam voor uw personeel en bezoekers. Daarnaast is de inkt biologisch afbreekbaar en dus onschadelijk voor het milieu. 

   Merkt u enig kwaliteitsverschil met dit systeem? Neen. De kleuren zijn exact gelijk als met een solventgedragen inkt. Bovendien stellen wij u een breed gamma milieuvriendelijke dragers voor, waaronder: FSC-gecertificeerd papier, afkomstig uit de duurzame bosbouw, wasbaar textiel, pvc-vrij, textiel met het Öko-Tex 100-certificaat (gegarandeerd onschadelijk voor de gezondheid), polyester (afbreekbaar materiaal), ... 

   Met onze ecologische druktechniek krijgt u grootformaatprints die na hun levenscyclus worden afgebroken zonder één enkel spoor na te laten.
    
   White Light is door HP gecertificeerd als HP Ecosolutions Trained Printing Company.

   Meer informatie? Bel of mail ons!

    

    

   蜜芽tv 国产亚洲